Den norske los

Den norske los er en beskrivelse av farvannet langs norskekysten

Gratis Utlånt

Kommunal-og moderniseringsdepartementet , SOM Kartverket eh underlagt, harmon vedtatt på publikasjonen  Den norske los  SKAL BLI gratis. Hotellet Det er et behov for å. redigere og Legge OM strukturen In publikasjonen, et Arbeid Som sjødivisjonen jeg Kartverket eh jeg gjengen med.

Inntil Nye versjoner AV  Den norske los  foreligger Vil farvannsbeskrivelsen KUNNE Lastes ned i Digitalt (pdf-versjoner AV-bøkene). Trykte utgaver AV-bøkene Kan kjøpes Til redusert PRIS gjennom  som Våre Forhandlere , Så Langt beholdningen rekker.

Åtte bøker

Den norske los  produseres AV Kartverkets sjødivisjon. Pdf-versjoner AV bøkene Håkan Lastes ned herfra:

– Se mer på: http://www.kartverket.no/Kart/Nautiske-hjelpemidler/Den-norske-los/ # sthash.uBSxd4lq.dpuf